Osteopaat Amsterdam

Osteopaat Amsterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vriendelijke osteopaat in Amsterdam? Loomans Osteopathie behandelt een groot aantal klachten, waaronder rugklachten, stressklachten, hoofdpijn en hernia. Bekijk hier het overzicht van indicaties en klachten.

Wat kan een osteopaat in Amsterdam voor u betekenen?

Osteopathie kijkt verder dan het symptoom en gaat op zoek naar de oorzaak van uw klachten. Het gaat uit van samenhang in het lichaam en kijkt daarom ook naar andere spieren, gewrichten of organen die te maken kunnen hebben met uw klacht. Deze brede benadering zorgt ervoor dat de systemen die al deze structuren met elkaar verbinden beter samenwerken. Denk hierbij aan het bloedvaten- of spijsverteringssysteem en het zenuwstelsel.

Man op behandeltafel met handen op schouders

Een osteopaat optimaliseert met verschillende oefeningen en bewegingen de mobiliteit van de structuren in het lichaam. Osteopathie heeft een manuele behandelwijze. Dit betekent dat het onderzoek en de behandeling door middel van de handen wordt uitgevoerd.

Veel zorgverzekeraars vergoeden osteopathiebehandelingen gedeeltelijk uit de aanvullende verzekering in de vorm van een dagvergoeding (maximaal aantal euro per dag). De vergoeding valt onder de aanvullende verzekering, waardoor er geen aanspraak wordt gemaakt op uw eigen risico. Op deze website vindt u de vergoeding per verzekeraar: Zorgwijzer.

Voor wie?

Osteopathie is geschikt voor alle leeftijden en situaties, ook bij intensieve sport, zwangerschap of stressklachten. Heeft u een vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via info@loomansosteopathie.nl of +31 (0)6 83 63 38 43 .

Osteopaat in de buurt

Loomans Osteopathie heeft twee locaties in Amsterdam: Singel (centrum) en Geulstraat (Zuid/Rivierenbuurt). Beide locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Locatie Singel (Centrum)
Singel 259 BG
1012 WG Amsterdam

Locatie Geulstraat (Rivierenbuurt)
Geulstraat 20
1078 LA Amsterdam