Tarieven & vergoedingen

Tarieven & Vergoedingen
Tarieven Osteopathie
Intake (inclusief behandeling) 45 min: € 90,00
Behandeling 45 min: € 90,00

Betaling
U kunt de betaling voldoen per pin na de behandeling. De factuur wordt direct opgestuurd per mail. Deze kunt u indienen bij uw verzekering.

Afmelding/verhinderd
Bent u verhinderd en wilt u de afspraak verplaatsten of afzeggen, doe dit liefst zo snel mogelijk wanneer u dit weet. Dan geeft u andere mensen met klachten de kans om uw plek op te vullen. Neem minimaal 24 uur van te voren contact op om uw afspraak te verplaatsten of af te zeggen. Geeft u uw verhindering door binnen 24 uur voor de afspraak dan zijn we genoodzaakt om 50% van het tarief in rekening te brengen.

Vergoeding osteopathie
Een groot aantal zorgverzekeraars vergoeden osteopathie gedeeltelijk uit de aanvullende verzekering in de vorm van een dagvergoeding (maximaal aantal euro per dag). Dit is afhankelijk van uw polis en verzekeraar. Doordat de vergoeding valt onder de aanvullende verzekering wordt er geen aanspraak gemaakt op uw eigen risico. Zorgverzekeraars eisen dat de osteopaat geregistreerd staat bij een erkende beroepsorganisatie: de NOF (Nederlandse Osteopatische Federatie) of het NRO (Nederlands Register voor Osteopathie). Loomans Osteopathie staat ingeschreven bij de NOF onder het nummer 2021.21.19. Loomans osteopathie voldoet aan alle eisen voor vergoeding vanuit de zorgverzekeraar.

Via deze link kunt u bekijken wat de vergoeding vanuit uw aanvullende pakket is.

Verwijzing
U heeft geen verwijzing van een zorgverlener nodig voor een osteopatische intake/behandeling, u kunt direct langskomen voor een eerste afspraak. Mocht u aanvullende informatie/scans hebben, adviseren wij u deze mee te nemen.