Over mij

Het menselijk lichaam en de werking daarvan is voor mij
altijd een passie geweest.
Mijn kennis en kunde is binnen het osteopathische kader zeer breed,
ik behandel daardoor een grote verscheidenheid aan klachten.
Over mij
Van jongs af aan is het menselijk lichaam en de werking daarvan voor mij altijd een passie en interesse geweest. Dat ik wilde werken met mensen en hun gezondheid was dan ook al duidelijk toen ik nog heel jong was. Ik volgde precies wat er gebeurde met grote aandacht in het ziekenhuis, bij de tandarts en de huisarts.

Hieruit volgde dat ik mijn passie en interesse achterna ging en besloot fysiotherapie te gaan studeren. Na mijn studie, vele cursussen en werkervaring te hebben opgedaan in verschillende velden binnen de fysiotherapie, was mijn honger naar meer kennis en kunde nog steeds niet gestild en wilde ik mijzelf verder verdiepen. Daarom besloot ik de studie Osteopathie te starten, mijn doel was om meer in de breedte naar klachten te kunnen kijken, de verbindingen van alle structuren en mechanismes in het menselijk lichaam te bestuderen, te begrijpen en te leren hoe te behandelen.

Ik ben ervan overtuigd dat vanuit deze brede benadering; patiënten beter, sneller en meer oorzaak gerichter geholpen kunnen worden.

Zes studiejaren later ben ik afgestudeerd als osteopaat, met als afsluitende thesis ‘’Osteopathie en Covid-19’’.

Na een jaar te hebben samengewerkt binnen een osteopathiepraktijk besloot ik mijn eigen praktijk te starten.

Mijn kennis en kunde is binnen het osteopathische kader zeer breed, ik behandel daardoor een zeer grote verscheidenheid aan klachten.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via e-mail, telefoon, WhatsApp of door onderstaand formulier in te vullen.

E-mail: info@loomansosteopathie.nl

Telefoon: +31 (0)6 83 63 38 43
Neem vrijblijvend contact op

    Uw voornaam
    Uw achternaam
    Uw e-mailadres
    Uw telefoonnummer
    Uw vraag